Glomfjord Industripark Informasjon om alarmer Glomfjord Industripark

Velkommen til Glomfjord Industripark!

Glomfjord Industripark i Meløy er det største industriområdet i Salten-regionen, og bidrar til at Nordland er Norges nest største industrifylke.


Yara er største bedrift i industriparken med omtrent 180 ansatte. Andre bedrifter i industriparken er Meløy BedriftsService, Bilfinger, Marine Harvest, Norwegian Crystals, ToCircle, Standard Hydro Power, INVIS og Molab.


Gomfjord Industriparks hjemmeside har som mål å gi relevant og oppdatert informasjon til ansatte i Glomfjord Industripark, innleide virsomheter, besøkende og andre som søker informasjon.

Oppdaterte nyheter om og fra Glomfjord Industripark finner du også på Facebook.

 Image
 

__________________

Publisert: 31.12.2010
Sist endret: 12.12.2016

 Aktuelt

IndustriFolk med nytt navn

Etter 13 år med navnet IndustriFolk, har utgiveren byttet navn på det populære profileringsbladet. Her får du se det nye, og kan lese begrunnelsen.

Se mer»

Nytt nummer av Industrifolk

Alle nummer av Industrifolk finner du her. Mye lesestoff om alt det spennende som skjer i Glomfjord Industripark og i næringslivet forøvrig i Meløy. Publisert: 12.12.2016

Se mer»

En fagforening-titan trer av

Drømmen var å få gå i vernesko på jobb. Nå – etter nesten 40 år i bedriften – trer HIAF-leder Frank Andersen ut av jobben på Yara og inn i pensjonistenes rekker. - Det blir godt å slippe å ha en mening om alt!

Se mer»

Påmelding nyhetsbrev

Glomfjord Industripark - Møteroms booking Translate

KONTAKT: